slider2slider2slider2slider2
Κατασκευή
Σχεδιασμός
Συντήρηση
slider3
Τεχνολογία 3D
Σε εικόνες και βίντεο
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D μπορείτε να δείτε το
τελικό αποτέλεσμα και να περιηγηθείτε στο κήπο σας
πριν καν ξεκινήσουμε να φυτεύουμε. Εξερευνήστε όλα
τα μονοπάτια, επισκεφθείτε όλες τις γωνιές και κάντε
όσες αλλαγές επιθυμείτε ώστε ο νέος σας κήπος να
έχει την αίσθηση που θέλετε.

Βραβεία

Η Green Forest είναι η πιο βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης κήπων στη Κύπρο. Το 2009 τιμηθήκαμε με το Βραβείο Καινοτομίας και το 2012 με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρηματικότητας.
Περισσότερα

Υπηρεσίες

Από μεγάλα και άνετα κέντρα κήπου σε απαράμιλλο σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση κήπων, η Green Forest είναι, τόσο για ιδιωτικά όσο και εμπορικά ακίνητα, η μοναδική λύση που χρειάζεστε για όλες τις κηπουρικές σας ανάγκες.
Περισσότερα

Υποστήριξη & Συμβουλές

Η διατήρηση ενός όμορφου κήπου είναι είναι μία συνεχής διαδικασία. Όποιο κι' αν είναι το πρόβλημά σας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε το έμπειρο προσωπικό μας να σας προσφέρει καινοτόμες και εύχρηστες λύσεις βάση των αναγκών σας.
Περισσότερα

Πάρκο Ελεούθκια

Εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από την Green Forest, το Βοτανικό και Παραδοσιακό Πάρκο Ελεούθκια περιέχει πάνω από 55.000 φυτά από 180 είδη σε 13 θεματικούς κήπους δίπλα σε πολύτιμα εργαλεία και κειμήλια από τη Κυπριακή παράδοση.
Περισσότερα
29
MAR
2016

Ανοιξιάτικες Προσφορές 2016! Εκπτώσεις 20%-50% για όλο τον Απρίλιο!

Ανοιξιάτικες προσφορές στα κέντρα κήπου της Green Forest! Για 12η συνεχόμενη χρονιά, η Green Forest καλωσορίζει και γιορτάζει τον ερχομ...
12
MAY
2015

70 χρόνια από την 9η Μαΐου 1945!

Για 10η συνεχή χρονιά η εταιρεία διοργάνωσε γεύμα εορτασμού για την Ημέρα της Νίκης στο δικό μας πάρκο Ελεούθκια, στην Αναρίτα. Η Ημέρα Νίκης της...

Μαρτυρίες

Green Forest Nurseries Ltd. © 1993-2016 All rights reserved.